Vision top banner100

Forfatter:
Jobs.dk 100

Vision

Jobs.dk følger den overordnede jobudvikling og vil følge den retning jobsøgningen bevæger sig i de kommende år. Vi bliver hele tiden klogere på, hvordan vi bedst muligt opfylder behov og ønsker – for både den jobsøgende, virksomheder og rekrutteringsbureauer.

CV-SKABELONER

Efter lanceringen vil vi naturligvis efterkomme den feedback, vi får fra nye brugere. Vi vil især have fokus på tilpasninger, udbygning og forbedring af matchmotor. Herudover vil vi fokusere på CV-skabeloner, for at gøre det mere attraktivt at benytte vores CV-service. Man skal kunne vælge imellem flere forskellige skabeloner, når man downloader sit CV.

Vision left large image

TILMELD VIRKSOMHED

Herefter vil vi fokusere på virksomheder og målrettede jobopslag. Vi gør det muligt for virksomheder at tilmelde sig og oprette målrettede jobopslag. En virksomhed får en firmaprofil, hvor jobsøgende kan se, hvilke jobs virksomheden pt. udbyder samt læse mere om virksomheden.

Vision right small image
MÅLRETTEDE JOBOPSLAG

Hvis man vil undgå at drukne i ikke-relevante ansøgninger til et jobopslag, kan man vælge at oprette det som et målrettet jobopslag. Det betyder, at man får mulighed for at stille krav til, hvem der kan se disse jobannoncer. Altså angive specifikke kompetencer og/eller krav til erfaring.

KANDIDATSØGNING

Virksomheder og rekrutteringsbureauer kan nu opstille krav til en kandidat og få oplistet potentielle emner efter hvor godt, de matcher. Hvis virksomheden ønsker at komme i kontakt med en kandidat, spørger vi kandidaten, hvorvidt han eller hun ønsker, at der bliver skabt en forbindelse mellem ham/hende og virksomheden. På denne måde holder vi kandidaterne helt anonyme og giver således personer, der allerede er i arbejde, en mulighed for at lægge deres CV ind i vores database i jagten på deres drømmejob.

KANDIDATPULJER

Vi vil arbejde med kandidatpuljer, så virksomheden kan holde styr på de kandidater, de har været i kontakt med. Man kan inddele kandidaterne i puljer, eksempelvis “frontend-udviklere”, og man kan lave notater og skrive til dem.

Sidst, men ikke mindst, vil vi begynde at tage hånd om selve rekrutteringsprocessen – herunder udvælgende og afvisning af kandidater samt organisering af jobsamtaler.